+32 477/96.96.61 •

'T Vergeet Mij Nietje

Leer ons kennen

 "Via verbinding in verandering tot herinnering" 

De drijvende kracht achter Vergeet-mij-nietje is Evi Mans. 

Evi is een fiere mama, een gelukkige partner, een levensgenieter, een inspirator, een motivator en een creatieve duizendpoot. Waar een wil is, is een weg. Evi vindt altijd wel een weg en waar er toch geen weg te vinden is, bouwt ze er zelf gewoon een nieuwe. Alles is bespreekbaar bij haar, ook die dingen die in onze huidige vluchtige maatschappij nog vaak als een taboe ervaren worden. 

Einde 2005 startte ze het Vergeet-mij-nietje op. Via dit project wil ze taboes doorbreken en het leven vieren. De eerste zaadjes van dit project werden reeds gezaaid in haar jeugdjaren, zonder dat ze er zichzelf bewust van was. Op een cruciaal moment in haar leven was er een liedje met de titel Vergeet-mij-nietje. Dat lied veranderde haar leven, hield haar in leven en was de start van haar levenswerk. Op dat moment  besloot ze voorbij te gaan aan taboes. Alles en iedereen mag er zijn in alle liefde en pijn. Het hoe en wat van haar persoonlijk verhaal vertelt ze jou zelf bij gelegenheid wel een keer. 

"Ubi volentia est, via est" 

Evi houdt van het leven en gelooft dat er in elke dag wel iets moois te vinden is. De kunst is het te vinden door op de juiste plek door de juiste bril te kijken. Je kiest uiteindelijk zelf welke bril je op zet. Bovendien is ze ervan overtuigd dat geluk en verdriet hand in hand samen kunnen gaan. Een mens is in staat gelukkig te leven met gemis. Alles is duaal in het leven en enkel liefde is eenheid. Evi heeft het vaak over de amplitude des levens. Je kan maar zo hoog raken dan dat je diep durft te gaan. 

Evi houdt van mensen, families, groepen, systemen, organisaties, ... en gelooft dat verbinding in tijden van verandering leidt tot een onvergetelijke herinnering. Als mensen echt samen komen in deze snel veranderende wereld, gebeuren er magische dingen. De kracht van diepe menselijke verbinding is op zijn sterkst wanneer het hart op z'n zwakst is.  Als we onze kwetsbaarheid en angsten toelaten en er dwars doorheen durven gaan, ontstaat er innerlijke groei. Deze groei geeft ons herinneringen die op hun beurt ons telkens weer opnieuw naar de kracht van verbinding drijven. En alles wat je aandacht geeft, groeit en bloeit! 

Evi houdt van een vleugje magie,  taboes verzachten, onvergetelijke momenten creëren en harten laten schijnen. 

"If you can dream it, you can do it!"

"Help others achieve their dreams and you will achieve yours"

Contacteer ons vrijblijvend Uw berichtje